biotehnologiede ultimă generație

Biotehnologie inovatoare

Facebook
Twitter
luni, 19 martie, 2018
În 26 Aprilie va avea loc un nou seminar gratuit "Îngrijirea nou-născutului [...]
vineri, 05 octombrie, 2012
În perioada 19-21 octombrie, la Iulius Mall Timișoara, îi așteptăm pe toți [...]
miercuri, 15 august, 2012
Stem Cells Bank vă oferă acum procesare și stocare gratuită a celulelor mezenchimale [...]

În procesul de cercetare medicală şi dezvoltare de noi tehnologii în domeniu, sectorul sănătăţii se concentrează tot mai mult pe strategii de prevenire. Stem Cells Bank a fost fondată pentru a susţine şi întări conceptul de prevenire şi siguranţă într-un moment crucial din viaţa unui cuplu: naşterea unui copil. Noile tehnici biotehnologice oferă şansa tuturor părinţilor de a proteja sănătatea copilului lor prin depozitarea sângelui ombilicoplacentar, una din cele mai importante surse de celule stem.

Vrem să îţi oferim cea mai bună variantă de stocare a celulelor stem, de aceea folosim Biosafe Sepax®, sistemul care surclasează orice altă tehnică de procesare a sângelui din cordonul ombilical.

Îţi oferim:

  • COMPARTIMENTARE DUBLĂ. Stem Cells Bank îţi oferă posibilitatea de a face două transplanturi cu un singur serviciu de stocare. Grefa este stocată în două compartimente diferite pentru a garanta posibilitatea a două utilizări viitoare, dacă este necesar. Părinţii care aleg Stem Cells Bank beneficiază de depozitarea grefei în două compartimente, ca parte din serviciul standard, fără taxe suplimentare.
  • BIOTEHNOLOGIE PERFORMANTĂ ÎN PRELUCRAREA GREFEI. Folosim cel mai modern sistem de procesare automatizată a grefei. Sistemul este unul închis. Pentru a evita contaminarea în laborator, nu este nevoie de intervenţia umană în timpul procesării, iar recuperarea celulară este maximă (până la 99,46%).

Reuşim să îţi oferim servicii de ultimă generaţie pentru că echipa Stem Cells Bank urmează principii de lucru stricte:

  • CALITATE: Laboratorul nostru este construit cu materiale de calitate superioară şi funcţionează sub cele mai stricte proceduri, astfel încât orice risc de eşec este eliminat.
  • EXPERIENŢĂ: Stem Cells Bank are în componenţa sa o echipă multinaţională cu studii de specialitate şi experienţă în domeniu care garantează cel mai bun tratament pentru grefele stocate.
  • PIONIERAT: Am procesat cu Sepax 2®, sistemul nostru automat şi închis care oferă cele mai bune rezultate fără niciun risc de eroare umană sau de contaminare în laborator.
  • DEVOTAMENT: Laboratorul nostru funcţionează 365 de zile pe an (chiar şi în weekend-uri şi în zilele de sărbătoare legală).
  • SIGURANŢĂ: Funcţionăm în interiorul unui complex medical privat, nou construit. Incinta complexului este păzită 24 de ore din 24, 7 zile din 7.
Timișoara
Address
B-dul Gen. Ion Dragalina 37A
Phone
0040 - 256 - 27 56 40
Fax
0040 - 256 - 27 56 42